Zing, dans én acteer!

Muzikale leiding 

Armanda ten Brink


Armanda ten Brink is een gedreven dirigent, zangeres, actrice, pianiste, pedagoog en koorleider. Ze is in vele facetten van het muziek- en theatervak werkzaam. 
Armanda is afgestudeerd aan het Twents Conservatorium in Enschede waar zij zang, piano en schoolmuziek met hoge scores afsloot. Aanvullend specialiseerde zij zich in koordirectie en stemcoaching.

Armanda is in Den Haag geboren en groeide op in een muzikaal gezin. Op prille leeftijd was zij met een ukelele en op de piano in de weer en mocht vanaf haar 5e jaar naar piano en balletles. Op haar 14e werd zij aangenomen als kerkorganist en hield zich naast pianostuderen en dansen voornamelijk bezig met blues, jazz en popmuziek. 

Armanda heeft meerdere amateur-koren, ensembles en muziektheatergroepen onder haar hoede waarmee zij musicals, opera/operette, oratorium en andersoortige muzikale projecten uitvoert, waaronder Studio65. Daarnaast schoolt zij voor het beroepsveld kleine en grote groepen zangers/acteurs welke ingezet worden bij professionele producties.

In het voorjaar van 1998 begon het dirigentschap van Armanda bij Studio65.  Ze nam het stokje over van Rudolf Heise en heeft zich sindsdien bijzonder ingezet om via stemvorming de klank van  “Studio65 Vocaal Theater” flexibel te maken, zodat de groep goed kan overschakelen naar de diverse muzieksoorten. Een repetitie van Armanda is altijd spannend en vrolijk. Ze vraagt opperste concentratie, maar met humor en een zeer aanstekelijk enthousiasme.